Forside Udskriv


Værd at vide....

Kontingent:
På generalforsamlingen i 2018 blev det bl.a. besluttet, at kontingentet for medlemsskab af Københavns Skipperforening blev fastsat til kr. 200,- pr. år.

I henhold til Foreningens vedtægter §9, Stk. 1 skal kontinget være betalt mindst 4 uger før generalforsamlingen for at kunne deltage med stemmeret på generalforsamlingen. Udebliver betalingen af kontingent risikerer man at blive ekskluderet fra foreningen, og man kan derefter først optages, når skyldige udeståender er betalt. 

Hvis nogen skulle have økonomiske vanskeligheder med at betale kontingent, kan man henvende sig til oldermanden, som vil forelægge det for bestyrelsen, som tager stilling til kontingentfritagelse.


Medlemsfortegnelse:

Medlemsfortegnelsen er på grund af GDPR reglerne blevet slettet fra hjemmesiden, Da der er tale om private forhold skal vi have bekræftelse fra de enkelte for at offentliggøre deres navne.

Ethvert medlem kan få listen tilsendt ved henvendelse på mail til: oldermand@skipperlaug.dk  (Hvis du klikker på mailadressen her skulle den gerne lave en mail klar til dig. Husk blot at sætte dit navn og medlemsnummer ind i mailen)

Vindjakker:

KSF har fået lavet nogle flotte vindjakker med KSFs nye logo i guldbroderi. Jakkerne findes i udvalg på KSFs kontor, og prisen er indtil videre kun kr. 350,- pr. stk. (Det er urimelig billigt, da det er lykkedes os at få fat i et specielt parti af nogle dyre høj kvalitetsjakker til en meget fordelagtig pris)
Jakkerne fås i størrelserne: M - L - 2XL - 3XL (i det omfang de findes på lager). Vores model viser nedenfor hvordan jakkerne tager sig ud - og NEJ, Sarah følger IKKE med, hvis man køber en jakke!

     


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Optagelse som medlem
Hvis du har lyst til at være medlem af Københavns Skipperforening, så opfordrer vi dig til at udfylde nedenstående formular og til sidst trykke på "Indsend". Du kan læse mere om optagelse i vedtægterne under §4 og §5 (Klik her).

Når bestyrelsen har godkendt dit medlemsskab bliver du optaget. Du vil få meddelelse herom af oldermanden, og samtidig få at vide hvordan du skal forholde dig mht. betaling mm. Du vil også modtage dit medlemsnummer, som bl.a. giver dig adgang til alle vores arrangementer. Du er desuden berettiget til at få udleveret en guldpin med foreningens logo til f.eks. at bære på en jakke revers eller lignende. Pins udleveres normalt af oldermanden fra kontoret i åbningstiden eller på generalforsamlingen.

Hvis du ikke er eller har været i skibsførerlignende stilling har du mulighed for at blive optaget som associeret medlem (uden stemmeret og uden mulighed for optagelse på venteliste til lejligheder)

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen som medlem af Københavns Skipperforening.
Privatlivspolitik for KSF. KLIK HER