Forside Udskriv


Kommende arrangementer aktiviteter og begivenheder

Vi havde et fantastisk spændende foredrag onsdag den 6. marts 2024 kl. 17:30 i Kaptajnens Salon i kælderen Australiensvej 33 med en ægte F-16 pilot Thomas Kristensen - også kendt under pilotnavnet MET.

----------------------------- Næste Arrangement -----------------------------
KSFs fest for Stiftelsens beboere og venner 14. august 2024

Første havefest i Stiftelsen blev afholdt i 1990, så i år er det 34. gang at traditionen gentages. Traditionen tro er det anden onsdag i august, og i år falder den på den 14. august, og havefesten er fra klokken 1600 til 1800.

Alle beboere, medlemmer, venner og forretningsforbindelser er som altid meget velkomne til dette traditionsrige og hyggelige arrangement, hvor vi serverer nogle små lækkerier, forfriskninger i form af flydende landbrugsprodukter foruden et enestående intelligent samvær.

Af hensyn til at styre indkøb af lækkerier mm. vil vi være glade for tilmelding nederst på denne side, men det er ikke noget krav for din deltagelse.
----------------------------- Næste Arrangement -----------------------------
Kom og hør Torben Ravns spændende og underholdende foredrag "Vand Under Kølen" den 4. september kl. 17:30 i "Kaptajnernes Salon" i kælderen under Australiensvej 33

Torben Ravn har rejst verden rundt i mange forskellige roller og med mange forskellige kasketter. Torben har sejlet som sømand og navigatør i en årrække, inden han dimitterede som skibsingeniør i 1977 og blev selvstændig i 1983, hvorefter skibsrederdrømmen gik i opfyldelse i 1986.
 
Torbens foredrag er en spændende rejse i Det Blå Danmark, og hans fortællinger rummer en masse spændende og underholdende historier og anekdoter fra et alsidigt liv indenfor dansk søfart.
 
Foredraget varer ca. 2 timer, og der er en pause med forfriskninger, så af hensyn til plads og traktement, bedes du tilmelde dig nedenfor. Skulle der blive ”fuldt hus” inden din tilmelding, vil det ses, som at tilmeldingen her ikke virker mere.
----------------------------- Næste Arrangement -----------------------------

Skal du med og afprøve dine manøvreevner i en simulator til en spændende aften med  den 2. oktober kl. 17-19?


Denne aften er Københavns Skipperforening inviteret til en spændende aften på Force Technology, der tidligere blev kaldt Skibsteknisk Laboratorium. Denne aften vil vi få en rundvisning i de spændende prøvefaciliteter, inden nogle af os skal prøve kræfter med elementerne i en af skibssimulatorerne, som dagligt bruges til træning, skibs- og havnestudier. Desværre er vi begrænset til 20 deltagere, så det er efter ”først-til-mølle” princippet, når vi får tilmeldingerne.

Vi mødes kl. 16:55 på Force Technology, Hjortekærsvej 99 den 2. oktober i 2800 Kongens Lyngby.

Hvis du vil med til dette udfordrende arrangement, skal du sende en mail til oldermand@skipperlaug.dk, hvor du i emnefeltet KUN skal skrive: ”FORCE - ”, så kan vi sortere de indgående mails.
Hvis du får et svar med ”OK, Vi ses på FORCE” i emnefeltet, er du med på listen. Hvis du ikke når at komme med på listen, sender vi en mail med ”Desværre” i emnefeltet.

Du kan også tilmelde dig med formularen nederst på denne side.
Vi har løbende spændende arrangementer i kikkerten - så hold endelig øje med denne side.
 
        Antons Café                               Gården og haven

    Kaptajnernes Salon  

 

Tilmelding til arrangement


 

Ved at kontakte os samtykker du til vores persondatapolitik.
Nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer jeg at modtage mails fra Københavns Skipperforening