Forside Udskriv


Kommende arrangementer aktiviteter og begivenheder

Vi havde et fantastisk spændende foredrag onsdag den 6. marts 2024 kl. 17:30 i Kaptajnens Salon i kælderen Australiensvej 33 med en ægte F-16 pilot Thomas Kristensen - også kendt under pilotnavnet MET.

 
.
----------------------------- Næste Arrangement -----------------------------
Skal du ikke med til en interessant aften med venner og kollegaer fra Københavns Skipperforening og afprøve dine manøvreringsevner den 22. maj kl. 17-19?


 
Denne aften er medlemmer af Københavns Skipperforening inviteret til et spændende møde på Force Technology, der tidligere blev kaldt Skibsteknisk Laboratorium. Denne aften vil vi få en rundvisning i de spændende prøvefaciliteter, inden nogle af os skal prøve kræfter med elementerne i en af skibssimulatorerne, som dagligt bruges til træning, skibs- og havnestudier. Desværre er vi begrænset til 20 deltagere, så det er efter ”først-til-mølle” princippet, når vi får tilmeldingerne.

Mødestedet er kl. 16:55 på Force Technology, Hjortekærsvej 99 i 2800 Kongens Lyngby.
Hvis du vil med til dette udfordrende arrangement, skal du sende en mail til oldermand@skipperlaug.dk, hvor du i emnefeltet KUN skal skrive: ”FORCE - ”, så kan vi sortere de indgående mails. Hvis du får et svar med ”OK, Vi ses på FORCE” i emnefeltet, er du med på deltagerlisten.

Hvis du ikke når at komme med på listen, sender vi en mail med ”Desværre” i emnefeltet.
----------------------------- Næste Arrangement -----------------------------
Vi har nogle spændende arrangementer i kikkereten til efter sommeren (måske også før) - så hold endelig øje med denne side.
----------------------------- Følgende Arrangement -----------------------------

Foreningens fest for Stiftelsens beboere og venner i 2024
I år bliver det onsdag 7. august fra klokken 1600 til 1800. Alle beboere, medlemmer, venner og forretningsforbindelser er som altid meget velkomne til dette traditionsrige og hyggelige arrangement, hvor vi serverer nogle små lækkerier, forfriskninger i form af flydende landbrugsprodukter og et enestående intelligent samvær.
 
 
        Antons Café                               Gården og haven

    Kaptajnernes Salon  

 

Tilmelding til arrangement


 

Ved at kontakte os samtykker du til vores persondatapolitik.




Nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer jeg at modtage mails fra Københavns Skipperforening