Forside Udskriv


Lejlighederne (februar 2017)
Skipperforeningens Stiftelse har 26 lejligheder. Ejendommen blev bygget i 1928. De enkelte lejligheder er på cirka 60 kvm og består af 2 værelser, køkken og bad. Til en lejlighed hører et loftsrum. På loftet er der fælles tørrerum og motionsrum. I kælderen er der fælleslokale med tilhørende køkken. Herudover er der bibliotek, systue og værksted/hobbyrum. I haven er der tørreplads, pavillion og havemøbler til fri afbenyttelse.
Driftstilskud er 3050 kroner og aconto varmebidrag er 650 - ialt 3700 kroner per måned. 6 af de enkelte lejligheder er renoverede. For disse betales ekstra 1000 kroner per måned i afdrag for udgifter til renoveringen. 
8 enkelte lejligheder er lagt sammen til dobbelte lejligheder. Driftstilskud og aconto varme er det dobbelte af de ovenfor nævnte beløb. For 2 af de dobbelte lejligheder er afdag for renovering henholdsvis 2500 og 2800 kroner per måned.
 
Tegning over enkelt lejligheder mellem nummer 29 og 31:


 
Ansøgning om lejlighed i Stiftelsen.

Fra 1. januar 2017 indføres at administrativt gebyr på 200 kroner per år. Gebyr for 2017 skal indbetales på foreningens konto i Danske Bank (se forside). inden 1. marts 2017. Der vil ikke udsendes opkrævning. Man skal selv hvert år arrangere indbetaling. Er indbetaling ikke registreret før 1. februar det pågældende år slettes man fra listen.

Prioritets rækkefølge ved tildeling af ledig lejlighed:
1. Medlemmer der oplyst e-mail adresse og lejlighed ønskes snarest.
2. Medlemmer der har oplyst e-mail adresse og lejlighed ønskes det pågældende år.
3. Medlemmer der ikke har oplyst e-mail adresse og lejlighed ønskes snarest.
4. Medlemmer der ikke har oplyst e-mail adresse og lejlighed ønskes det pågældende år.
5. Medlemmer der ikke har oplyst hvornår lejlighed ønskes.

Listen over ansøgere til lejligheder i Stiftelsen er slettet fra hjemmesiden, Da der er tale om private forhold skal vi have bekræftelse fra de enkelte for at offentliggøre deres navne. Ethvert medlem, der står på listen, kan få denne tilsendt ved henvendelse på mail til:

oldermand@skipperlaug.dk